ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


20 Απριλίου 2012


Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Κριό, χωρίς να σχηματίζει όψη με κάποιον πλανήτη μέχρι τις 22.34 το βράδυ οπότε και πραγματοποιεί την αντίθεση με τον Κρόνο. Δεδομένου, ότι η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη – έστω και αργά το βράδυ – δεν θεωρείται ιδιαίτερα θετική, θα πρέπει να προσέχουμε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα κυριαρχεί η απαισιοδοξία, η σοβαρότητα ή ακόμα και η κατάθλιψη. Καλό θα είναι λοιπόν να κάνουμε φυσικά ότι πρέπει να κάνουμε, χωρίς εξάρσεις και χωρίς να δίνουμε δικαιώματα στους γύρω μας. Στις σχέσεις είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή ψυχρότητα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 07.05 που θα περάσει στον Ταύρο και υπόσχεται θετικές εξελίξεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/4/2013).
Οι πλανήτες σας δίνουν φέτος την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό και να σκεφτείτε τις κινήσεις που σας έφεραν εδώ που είστε σήμερα. Αν είστε ικανοποιημένοι με την τωρινή σας ζωή, θα πρέπει να εντοπίσετε τις  κινήσεις που σας οδήγησαν στην επιτυχία και να κινηθείτε στο ίδιο μοτίβο. Διαφορετικά θα πρέπει να εντοπίσετε τα λάθη σας και να χαράξετε μια καλύτερη στρατηγική. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσετε σε κάποιες σημαντικές αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας και οι οποίες απαιτούν να βασιστείτε στις περασμένες σας εμπειρίες ώστε να δημιουργήσετε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν έντονη προσωπικότητα η οποία φυσικά θα εκδηλωθεί περισσότερο μετά την παιδική ηλικία. Παράλληλα, θα είναι άτομα πειθαρχημένα, ενώ θα έχουν και ιδιαίτερες ευαισθησίες. Η μητέρα θα πρέπει να τους δείξει όλη της τη στοργή, γιατί με την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, είναι πιθανό να την νιώθουν απόμακρη. Η  διαίσθηση, η σκληρή δουλειά αλλά και η τύχη, θα τα οδηγήσουν στην επιτυχία.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μίμης Φωτόπουλος, Λούκα Κατσέλη, Πόλυς Κερμανίδης, Όλγα Καρλάτου, Πόπη Τσαπανίδου, Adolf Hitler, Jessica Lange, Ryan ONeal, Carmen Electra.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK