Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΝέα Σελήνη στον Ταύρο


Μια εξαιρετικά θετική Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 21 Απριλίου στις 10.18 το πρωί στο ζώδιο του Ταύρου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, πάντα θεωρείται ιδιαίτερα θετική, καθώς η Σελήνη έχει έξαρση σε αυτό το ζώδιο και είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα που θα αντέξουν στο χρόνο. Αυτή τη φορά όμως η ενέργειά της είναι ακόμα πιο θετική αφού σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Έτσι, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές σε όλα τα ζώδια κυρίως όμως στα ζώδια της γης και του νερού. (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς). Η Σελήνη αυτή θεωρείται επίσης εξαιρετικά γόνιμη και ευνοεί την σύλληψη παιδιού.

* Όσοι είστε ρομαντικοί και σας αρέσει να βλέπετε τον νυχτερινό ουρανό, μην χάσετε σήμερα το βράδυ τα «πεφταστέρια» που θα είναι απόλυτα ορατά από την χώρα μας. Πρόκειται για τις Λυρίδες που έχουν αρχίσει την πτώση τους από τις 16 Απριλίου και θα την ολοκληρώσουν στις 25. Οι αστρονόμοι ισχυρίζονται ότι η επόμενη βροχή των Λυρίδων θα συμβεί το 2040-2041!


Κριός

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα εγγυώνται ότι ανοίγονται μπροστά νέες επαγγελματικές προοπτικές στις οποίες μάλιστα θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ίσως πρόκειται για μια ευκαιρία που περιμένατε εδώ και καιρό και που επιτέλους σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Επιπλέον πολλοί από σας θα καταφέρετε να βγάλετε χρήματα μέσα από ένα χόμπι σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο εγκαινιάζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Είστε πια αποφασισμένοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, αφού πλέον έχετε αποκτήσει αρκετές εμπειρίες και έχετε ωριμάσει αρκετά. Ένας νέος έρωτας, ένας γάμος, ένα παιδί ή ακόμα και η οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα είναι μόνο μερικές από τις προοπτικές που σας ανοίγονται. Η θετική γωνία του Ποσειδώνα, θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας καθώς επίσης και να αποκτήσετε και ένα νέο κύκλο φίλων που θα ταιριάζουν απόλυτα με τον νέο τρόπο ζωής σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στις 21 Απριλίου διαμορφώνεται στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε αλλά και να χαράξετε τα μελλοντικά σχέδια που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αγοραπωλησίες, θα πρέπει να τις δρομολογήσετε αυτό το διάστημα, που μπορείτε να έχετε και τα μεγαλύτερα οφέλη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσετε και ένα περιουσιακό στοιχείο είτε από κληρονομιά είτε από μεταβίβαση και να αρχίσετε να το διαμορφώνετε σύμφωνα με το γούστο σας. Με την συμμετοχή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη πολλοί από σας θα μπορέσετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με κάτι που πάντα επιθυμούσατε και μάλιστα να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη.

Καρκίνος

Ευχάριστες εξελίξεις σας επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου. Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα με τον καλύτερο τρόπο. Νέες συμφωνίες και επαγγελματικά συμβόλαια θα σας ανοίξουν τον δρόμο για την πρόοδό σας, ενώ οτιδήποτε επιτευχθεί αυτή τη στιγμή, θα σας φέρει μακροπρόθεσμα κέρδη. Με την συμμετοχή του Ποσειδώνα πολλοί από σας θα κάνετε κάποιου είδους συνεργασία με το εξωτερικό. Ανάλογα αποτελέσματα θα υπάρξουν και στην αισθηματική σας ζωή και ίσως ένας γάμος αλλάξει εντελώς τη ζωή σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σας και πραγματικά υπόσχεται να σας βοηθήσει να κατακτήσετε ό,τι επιθυμείτε. Πλέον είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε ότι δικαιούστε, χωρίς φόβους και αναστολές. Όσοι από σας είστε άνεργοι ή αναζητάτε μια καλύτερη εργασία, μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορείτε να βρείτε την δουλειά που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τα προσόντα σας. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες. Ωστόσο, μάλλον δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε εδώ και καιρό.

Παρθένος

Εξαιρετικά θετική για σας θα αποδειχθεί η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 21 Απριλίου. Παρά τα προβλήματα που σας δημιούργησε η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας εδώ και αρκετό διάστημα, τώρα θα σας δώσει την κατάλληλη ώθηση ώστε να δραστηριοποιηθείτε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν όχι μόνο τον τρόπο ζωής σας αλλά και ολόκληρη την ψυχολογία σας. Ακόμα και αν τα όνειρά σας κάποτε σας φαίνονταν ουτοπικά, τώρα θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για κάποιον που θέλει πραγματικά κάτι. Οι σπουδές, οι μελέτες, τα ταξίδια θα προσελκύσουν έντονα το ενδιαφέρον σας και θα αποτελέσουν μια θετική διέξοδο. Επιπλέον, με κάποιο τρόπο θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από χρέη που μέχρι τώρα σας ταλαιπωρούσαν.

Ζυγός

Οικονομική ανάκαμψη σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 21 Απριλίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μέχρι τον επόμενο μήνα, θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία, επενδύσεις, τραπεζικές συναλλαγές, δάνεια ή και χρέη θα εξελιχθούν θετικά, αφού θα βρεθούν οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι για να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Ευχάριστα γεγονότα όμως θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή και πολλοί από σας θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει, ή να συναντήσετε έναν καινούργιο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Σκορπιός

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας πρόκειται να μεταμορφωθούν ριζικά κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Απριλίου στο πολικό ζώδιο του Ταύρου. Τα τρίγωνα που σχηματίζει τόσο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα όσο και με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Άρη αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής αλλά και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Έτσι, όσοι από σας διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, σύντομα θα την επισημοποιήσετε ή θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία που θα αντέξει στο χρόνο. Επαγγελματικές συμφωνίες που θα επιτευχθούν αυτό το διάστημα θα έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, προμηνύει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, στη δουλειά σας αλλά και στην υγεία σας. Έτσι, αυτό το διάστημα, θα μπορείτε να ανταποκριθείτε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη αφού η συμμετοχή του Πλούτωνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων σας. Από την άλλη ο Άρης ευνοεί τους τολμηρούς να προχωρήσουν στην ίδρυση της δικής τους επιχείρησης και να προσελκύσουν από την αρχή κιόλας ένα μεγάλο κύκλο πελατών. Όσο αφορά στην υγεία σας είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής για να βελτιώσετε τον οργανισμό σας αλλά και την εμφάνισή σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο συμβατό γήινο ζώδιο του Ταύρου, αποτελεί και για σας μια θετική ένδειξη για την αισθηματική σας ζωή. Ένας καινούργιος έρωτας, η απόκτηση ενός παιδιού ή και κάποιες καλλιτεχνικές τάσεις σας που θα αναδείξουν το ταλέντο σας και θα προβληθούν, θα δώσουν μια άλλη διάσταση στη ζωή σας. Πολλοί από σας θα έχετε ευκαιρίες αυτό το διάστημα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση και πέρα από μια ευχάριστη εμπειρία, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάποιες ιδέες που θα εφαρμόσετε και θα αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, μην χάσετε ευκαιρίες για διασκεδάσεις, αφού είναι σίγουρο ότι κάπου παραμονεύει ο έρωτας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στις 21 του μήνα, λαμβάνει χώρα στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ζωής και την αρχή ενός νέου. Για πολλούς από σας αυτό μπορεί να συνδέεται με την απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα ζωή σε μια άλλη πόλη, ή ακόμα και σε μια άλλη χώρα. Ίσως μάλιστα έχετε ήδη προετοιμάσει το έδαφος και έχετε αποδεχτεί συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που σας οδηγούν σ’ αυτή την απόφαση. Για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει την δημιουργία της δικής τους οικογένειας που θα σημάνει και την αρχή της νέας τους ζωής. Οπωσδήποτε όμως υπάρχει και μια μερίδα ατόμων που θα βρει τη λύτρωση μέσα από ένα χωρισμό – που επιθυμεί εδώ και καιρό – και θα ξεκινήσει μια νέα πορεία.

Ιχθύς

Νέοι δίαυλοι επικοινωνίας ξεκινούν για σας με την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι επαφές με φίλους, γνωστούς και συνεργάτες αυξάνονται θεαματικά αυτό το διάστημα σας δίνουν την ευκαιρία να κλείσετε συμφωνίες που θα σας φέρουν καινούργια έσοδα. Δουλειές που μπορεί να γίνουν και μέσω διαδικτύου, ή μέσω email μπορεί να αποδειχθούν αρκετά αποδοτικές και να γεμίσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας. Κάποιοι από σας θα δημιουργήσετε νέους φίλους από το εξωτερικό ή θα κάνετε ένα ταξίδι στο οποίο θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, χωρίς να αποκλείεται να γνωρίσετε και τον μελλοντικό σας σύντροφο.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK