ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


23 Απριλίου 2012

 
Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Στις 20.05 το βράδυ πια θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Από το ζώδιο αυτό η Σελήνη μας ενθαρρύνει να επικοινωνήσουμε με περισσότερο κόσμο, να ανταλλάξουμε πληροφορίες, να συναντηθούμε με συγγενικά πρόσωπα. Οι αγορές ηλεκτρονικών ειδών, τηλεφώνων, υπολογιστών συστήνονται όταν η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει θετικές γωνίες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/4/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας που μπορεί να αναστατώσουν ή να προσβάλουν τους γύρω σας. Αποφύγετε επίσης τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Αυτού του είδους η συμπεριφορά μπορεί να βλάψει το κύρος σας και τις σχέσεις με ανθρώπους που σας είναι απαραίτητοι. Φροντίστε να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας με ενδιαφέρουσες ασχολίες. Ένα καινούργιο χόμπι ή περισσότερος χρόνος με την οικογένειά σας μπορεί να προσθέσουν ποιότητα στη ζωή σας. Αν έχετε να διεκπεραιώσετε οικονομικά έγγραφα, ελέγξτε τα πολύ καλά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ισορροπημένα και αποφασισμένα να πετύχουν στη ζωή τους. Θα πρέπει ωστόσο να μελετούν τις κινήσεις τους γιατί με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού μπορεί να είναι πολύ βιαστικά και ανυπόμονα. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 20.05 θα είναι περισσότερο επικοινωνιακά και διπλωματικά. 

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Λιανός, Σάσα Μπάστα, Μελίνα Κανακαρίδη, Βούλα Πατουλίδου, Shirley Temple, William Shakespear.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK