ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


17 Απριλίου 2012
Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στη 01.58. Πρόκειται για μια θετική γωνία που ευνοεί τα οικονομικά και μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα και να μην εγκαταλείψουμε τις προσπάθειές μας. Στις 05.40 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να μας κάνει περισσότερο ανασφαλείς συναισθηματικά και λιγότερο διεκδικητικούς. Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, καλό θα είναι να περιμένουμε και να το συζητήσουμε λίγο αργότερα, αφού μόλις περάσει αυτή η όψη, θα μπει σε ισχύ το εξάγωνο Σελήνης – Δία που γίνεται ακριβές στις 16.34, με αποτέλεσμα να επανακτήσουμε την αισιοδοξία μας και την αυτοπεποίθησή μας. Μετά από αυτή την ώρα, η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι αύριο το απόγευμα στις 17.58 που θα περάσει στον Κριό.
*Η είσοδος του Ερμή στον Κριό πραγματοποιείται στη 00.39 και αναγράφεται στις μηνιαίες προβλέψεις .

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/4/2013).
Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική από όσες έχετε ζήσει μέχρι τώρα, και σας επιφυλάσσει απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας οδηγήσουν σε μια εντελώς διαφορετική πορεία. Οι αλλαγές που θα προκύψουν ήταν κάτι που κατά βάθος πάντα επιθυμούσατε, ωστόσο τώρα τα πάντα θα γίνουν σχεδόν από μόνα τους, σαν φυσική εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Παρόλα αυτά θα έχετε στη διάθεσή σας  ικανοποιητικό χρόνο για να κάνετε μια καλή αρχή και να μην πέσετε σε λάθη. Ξεκαθαρίσματα θα συμβούν και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και θα έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο. Ιδιαίτερα καλοσυνάτα και ευγενικά θα αναπτύξουν πολλά δημιουργικά και καλλιτεχνικά ταλέντα, τα οποία οι γονείς θα πρέπει να τα υποστηρίξουν. Η αγάπη της οικογένειάς τους θα είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να αποφεύγουν διαφωνίες και καυγάδες μπροστά τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κωνσταντίνος Καβάφης, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Σταύρος Νιάρχος, Victoria Beckham, Giusy Ferreri, Olivia Hussey.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK