ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


24 Απριλίου 2012

Στη 01.32 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με Ποσειδώνα. Αυτή η όψη συνιστά προσοχή σε όσους εργάζονται ή ξενυχτούν, καθώς προκαλεί σύγχυση και δυσκολία συγκέντρωσης. Τις ώρες αυτές υπάρχει τάση να προσελκύουμε «κακόβουλα» άτομα και τυχόν γνωριμίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να θεωρηθούν ιδανικές χωρίς να είναι στην πραγματικότητα. Στις 04.45 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που προκαλεί εντάσεις και άγχος. Οι σοβαρές συζητήσεις πρέπει να αποφεύγονται αυτό το διάστημα, ενώ αυξάνονται και οι πιθανότητες ατυχημάτων. Στις 08.41 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό – επιτέλους μια θετική όψη – και ενθαρρύνει τις πρωτότυπες ιδέες και καινοτομίες, την δημιουργικότητα και την φαντασία. Το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα θετικά νέα και εκπλήξεις ή ακόμα και ξαφνικά ευχάριστα ταξίδια. Στις 12.16 η Σελήνη σχηματίζει άλλη μια θετική όψη, το εξάγωνο με τον Ερμή που ευνοεί  κάθε είδους συζήτηση και κάθε μορφή επικοινωνίας. Η εργασία αυτή την ώρα γίνεται αποδοτικότερη, αφού υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη συγκέντρωσης.
*Σήμερα επίσης στις 03.59 διαμορφώνεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη μια όψη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/4/2013).
Στον ετήσιο χάρτη σας σχηματίζεται το ακριβές τρίγωνο Ήλιου – Άρη, γεγονός που δείχνει ότι είναι η χρονιά που θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα. Θα χρειαστεί φυσικά να συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και να συνεχίσετε να αποδεικνύετε καθημερινά πως ό,τι πετύχατε το αξίζατε πραγματικά. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα και πολλοί από σας θα αποφασίσετε να ενώσετε τη ζωή σας με τον μεγάλο έρωτά σας, ενώ κάποιοι άλλοι, ίσως αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά, πρόθυμα και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Στη ζωή τους θα δραστηριοποιηθούν για να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν και θα διακριθούν σε κάποιο – από τα πολλά - ταλέντα τους. Εξαιρετικά γοητευτικά και δημοφιλή ίσως δεν καταφέρνουν πάντα να μένουν πιστά σε μια σχέση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Λευτέρης Μυτιληναίος, Alejandro Fernández, Barbra Streizand, Shirley MacLaine.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK