ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


21 Απριλίου 2012

Στις 07.05 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυο ημέρες και θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σε πιο ευχάριστα πράγματα όπως είναι οι απολαύσεις της ζωής, οι διασκεδάσεις, το καλό φαγητό, η ενασχόληση με τον σύντροφό μας κ.λπ. Στις 10.18 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ήλιο και θα δημιουργήσουν τη Νέα Σελήνη. Στις 12.24 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα αυξήσει την φαντασία και την διαίσθησή μας. Στις 15.12 το τρίγωνο με τον Άρη είναι άλλη μια θετική όψη που θα μας κάνει περισσότερο δυναμικούς και αποφασιστικούς προκειμένου να αγωνιστούμε για τους επαγγελματικούς μας στόχους. Η σημερινή ημέρα λοιπόν είναι ιδιαίτερα θετική για όλους. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το κάθε ζώδιο, εδώ.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/4/2013).
Την ημέρα των γενεθλίων σας σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, γεγονός που κάνει την ερχόμενη χρονιά πολύ ενδιαφέρουσα. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και σταθεροποίηση παλιών που δημιουργούν μια νέα πορεία, ανεβάζουν την διάθεσή σας και σας δίνουν την ώθηση να κινηθείτε πιο δυναμικά. Μια ανέλπιστη προαγωγή, ή μια ξαφνική πρόταση για δουλειά μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε να ξοδεύετε χρήματα για τον εαυτό σας και για δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία ή η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν θα σας απογειώσει.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ τυχερά και γεμάτα όρεξη να κατακτήσουν την ζωή. Η Νέα Σελήνη αλλά και ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου, θα τα ευνοήσουν στον οικονομικό τομέα, και στη ζωή τους θα αποκτήσουν ότι ονειρεύονται. Τυχερά θα είναι και στον αισθηματικό τομέα, ενώ κατά την διάρκεια της ζωής τους θα κάνουν και πολλά ταξίδια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Φέρτης, Iggy Pop, Andy Garcia, Andie MacDowell, Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK