ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


25 Απριλίου 2012

Η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι στις 06.35 η σύνοδος με την Αφροδίτη. Μια όψη θετική που ευνοεί στην επίλυση ζητημάτων μέσα από ουσιαστικές και ειρηνικές συζητήσεις, αφού όλοι γινόμαστε πιο φιλικοί και διπλωματικοί. Η όψη αυτή επίσης ευνοεί τις διαφημίσεις και τις αγορές διαφόρων προϊόντων.  Στις 23.32 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοεί για άλλη μια φορά τον διάλογο ανάμεσα στα ζευγάρια αλλά και στους συνεταίρους που μπορούν να βρουν οριστικές λύσεις στα θέματά τους. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα συμβούν σήμερα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα τηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πάντα. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 08.42 που θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου.  
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/4/2013).
Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ημέρα την ημέρα των γενεθλίων σας, είναι πιθανό να σας κάνει περισσότερο νευρικούς και ευέξαπτους την ερχόμενη χρονιά, καθώς θα διαπιστώσετε την ανειλικρίνεια πολλών ατόμων. Παράλληλα, θα σας δημιουργήσει και κάποια οικονομικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία. Ευτυχώς η Σελήνη σχηματίζει θετικές γωνίες και υπόσχεται να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε «αναίμακτα» τα όποια προβλήματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μόνοι σας θα κρίνετε αν πρέπει αν συνεχίσετε μια σοβαρή ή  να αναζητήσετε κάτι καινούργιο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εύστροφα, γοητευτικά και πνευματώδη. Παρόλο που θα είναι ομιλητικά και θα τους αρέσει να «αποσπούν» πληροφορίες από τους γύρω τους, τα ίδια δύσκολα θα αποκαλύπτουν τις ενδόμυχες σκέψεις τους. Στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να διατηρούν παράλληλες σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Νικολέττα Ράλλη, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Dominique Strauss-Kahn, Guglielmo Marconi, Felipe Massa, Ella Fitzgerald.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK