ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


26 Απριλίου 2012

Στις 08.41 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο λειτουργεί πολύ καλά – αφού είναι το ζώδιο που κυβερνάει. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 28 του μήνα και αυτές τις ημέρες το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια. Οι μέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθούμε με την καθαριότητα του σπιτιού και να κάνουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Στις 14.02 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει τη διαίσθησή μας και την δημιουργικότητά μας. Στις 17.49 η Σελήνη διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη άλλη μια θετική όψη που δίνει μεγάλη ενέργεια και βοηθάει στο να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Το βράδυ στις 21.16 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη αρνητική που μπορεί να μας βγάλει από το πρόγραμμά μας, να δημιουργήσει εντάσεις και απροσδόκητα γεγονότα. Η μέρα όμως τελειώνει καλά αφού στις 22.31 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο βοηθώντας να αποκατασταθεί κάθε διαφορά.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/4/2013).
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα ισχυρό, αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια της κυβέρνησής τους. Έτσι, τους επόμενους δώδεκα μήνες θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα ζήσετε ξεχωριστές εμπειρίες. Μετακινήσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα που θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε καλύτερα μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον, καθώς υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά.  

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Εξαιρετικά  αξιαγάπητα θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, αφού θα είναι προικισμένα με ευγένεια, χάρη και γοητεία. Από μικρά ακόμα θα ξέρουν το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν σε κάθε περίσταση, γεγονός που θα τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Μεγαλώνοντας θα διαπρέψουν επαγγελματικά σε έναν πρωτοποριακό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Ματαράγκας, Ξενοφών Ζολώτας, Τάνια Τρύπη.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK