ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


27 Απριλίου 2012
Τα ξημερώματα στις 03.31 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη που εγκυμονεί κινδύνους καθώς παράγει βία, φόβο, πίεση, ζήλια και εμμονές, γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω αυτή την ώρα καλό θα είναι να προσέχουν.  Στις 07.34 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή μια όψη που προκαλεί δισταγμούς και αναποφασιστικότητα ενώ μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες καθώς επίσης και προβλήματα στις μετακινήσεις. Καλό θα είναι επίσης να μην δίνουμε δικαιώματα για κουτσομπολιά.  Τέλος, στις 22.57 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, γεγονός που βοηθά να βελτιωθεί η διάθεσή μας και να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας. Το διάστημα αυτό υπάρχει αισιοδοξία και υποστήριξη από το περιβάλλον μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/4/2013).

Θετική προδιαγράφεται η ερχόμενη χρονιά και γεμάτη ευχάριστα γεγονότα. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, παρακάμπτοντας όποια εμπόδια εμφανιστούν στο δρόμο σας. Έτσι θα καταφέρετε να αποκτήσετε μια καλή οικονομική κατάσταση που θα σας απαλλάξει από πολλά προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα, πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε έναν σταθερό δεσμό. Μικρές αποδράσεις με τον σύντροφο ή με φιλικά σας πρόσωπα θα σας αποφορτίζουν από τον ρυθμό της καθημερινότητας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν έντονα ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας και μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια. Από μικρά θα δημιουργήσουν τις παρέες τους με τις οποίες θα μοιράζονται τις ανησυχίες τους και θα φαντάζονται έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Λάτρεις της καλής ζωής, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική βάση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Αντώνης Λουδάρος, Αδαμάντιος Κοραής, Θόδωρος Αγγελόπουλος, Anouk Aimée, Samuel Morse, Sheena Easton.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK