ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


28 Απριλίου 2012

Στις 10.07 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, και μας δημιουργεί ένα αίσθημα μελαγχολίας, απαισιοδοξίας ή απλά μας κάνει περισσότερο σοβαρούς και αυστηρούς. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στις 19.10 στο ζώδιο του Λέοντα. Για τις επόμενες δυο ημέρες που θα παραμείνει εκεί θα είμαστε πιο ενθουσιώδεις και ειλικρινείς και θα αναζητούμε περισσότερη διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η ενασχόληση με τα παιδιά αυτές τις μέρες ευνοείται.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/4/2013).
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση φέτος προέρχεται από τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις και γεγονότα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το χώρο που ζείτε ή ακόμα και να αποκτήσετε ένα καινούργιο ακίνητο. Πολύ καλές προοπτικές όμως παρουσιάζονται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά, και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν πολύ κερδοφόρες. Η σταθεροποίηση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε και κάποια ταξίδια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι και τις 17.09 θα είναι πρόσχαρα και κοινωνικά αλλά θα αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον τους. Οι γονείς θα πρέπει να στέκονται δίπλα τους σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους, ακόμα και όταν μεγαλώσουν. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 17.10 θα είναι περισσότερο ανεξάρτητα. Και στις δυο περιπτώσεις θα αποκτήσουν μια καλή επαγγελματική πορεία και μια σταθερή οικονομική βάση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:

Νίκος Μαστοράκης,  Άννα Πρέλεβιτς, Ann Margret, Jessica Alba, Saddam Hussein, Penelope Cruz.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK