ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


30 Απριλίου 2012

Στις 07.55 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη μια όψη που ευνοεί τις σχέσεις και τον διάλογο, καθώς επίσης και την αγορά όμορφων πραγμάτων. Στις 08.13 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που μας κάνει εξαιρετικά γενναιόδωρους και μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες. Δεδομένου ότι η υπερβολή είναι έντονη αυτές τις ώρες, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και  σε ότι ακούμε. Το απόγευμα στις 17.16 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια θετική επιρροή που βοηθά να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις και να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/4/2013).
Το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθείτε περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες. Κάποιοι από σας θα προετοιμαστείτε για την δημιουργία της δικής σας οικογένειας, ενώ κάποιοι άλλοι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στην αναζήτηση ενός καινούργιου σπιτιού, σε μια μετακόμιση ή σε μια ανακαίνιση. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σιγά – σιγά να βελτιώνονται και είναι πιθανό να αποκτήσετε και μια νέα πηγή εισοδημάτων. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα κάνετε φέτος μια καθοριστική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρα και υπερήφανα. Εκείνο που θα πρέπει να μάθουν από νωρίς είναι η αξία του χρήματος, καθώς θα έχουν μια τάση για σπατάλες που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή τους. Στον αισθηματικό τομέα θα είναι άστατα μέχρι να βρουν τον πραγματικό έρωτα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Σταύρος Ζαλμάς, Σταύρος Δήμας, Νίκος Γκάτσος, Δήμητρα Λιάνη, Αλέξανδρος Ωνάσης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK