ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


1 Μαΐου 2012

Στις 02.02 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο πρακτικοί και θα μπορούμε να αναλύσουμε γεγονότα και καταστάσεις που μας ενδιαφέρουν. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας και μας κάνει να αποδίδουμε καλύτερα και στην εργασία μας. Στις 07.00 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μας δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας και συναισθηματικής αστάθειας. Αυτή την ώρα είναι καλύτερα να μην ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε σοβαρά λάθη. Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα σε νοσοκομεία ή φυλακές ή να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα με το θέμα της διαμονής των λαθρομεταναστών. Στις 11.26 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη εντείνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε καυγάδες και ρήξεις. Στην συνέχεια η κατάσταση βελτιώνεται αφού στις 18.29 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια πολύ θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους εργασία και υποστηρίζει τα σχέδιά μας. Λίγο αργότερα – στις 22.33 – το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης είναι ιδανικό για οικονομικό προγραμματισμό, αλλά και για τις αισθηματικές σχέσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 1/5/2013).
Η χρονιά που ξεκινάει μαζί με τα γενέθλιά σας, προβλέπεται ιδιαίτερα θετική τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για την αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, τα καλά δεν θα έρθουν αμέσως. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο, να συνεχίσετε τις προσπάθειες και κυρίως να μην απογοητευτείτε από κάποια γεγονότα που θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Στον αισθηματικό τομέα, κάποια σύννεφα στη σχέση σας, θα αποκατασταθούν αρκεί να βάλετε κι εσείς λίγο νερό στο κρασί σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά τους επόμενους μήνες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα οργανωτικά και πρακτικά. Θα έχουν την τάση να αναλύουν και να διυλίζουν κάθε πληροφορία προκειμένου να βγάλουν τα προσωπικά τους συμπεράσματα. Στον αισθηματικό τομέα ίσως είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν καθώς θα αναζητούν το τέλειο. Θα διακριθούν σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την οικονομία ή το εμπόριο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Ρίτσος, Ελένη Ανουσάκη, Νίκος Βασταρδής, Σταμάτης Γαρδέλης, Κατερίνα Καινούργιου.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK