ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


15 Απριλίου 2012

Στις 06.10 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και παρόλο που ο Δίας θεωρείται ο πλανήτης – ευεργέτης, η όψη του τετραγώνου, θα βγάλει υπερβολές κάθε είδους. Καλό θα είναι λοιπόν να προσέχουμε και να είμαστε περισσότερο μετρημένοι, να μην καταναλώσουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού και ποτού και φυσικά να μην κάνουμε μεγάλες σπατάλες. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που πραγματοποιείται κι αυτή σήμερα, μπορεί πραγματικά να εξισορροπήσει την πληθωρικότητα αυτής της όψης.
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου το κάθε ζώδιο πατώντας εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/4/2013).
Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, θα σας «συντροφεύει» καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Έτσι, θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, προκειμένου να καταφέρετε να πετύχετε όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ακόμα και στις προσωπικές σχέσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όσο και αν νομίζετε ότι έχετε κατοχυρώσει τη θέση σας, ξέρετε ότι «καραδοκούν» πολλοί καλοθελητές. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ο σύντροφός σας μπορεί να κάνει υπομονή, θα πρέπει όμως να μην τον παραμελείτε και να μην τον αγνοείτε. Με λίγη καλή θέληση θα καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να μην τα αφήσετε στην τύχη τους.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά κοινωνικά και προικισμένα με πολλές ικανότητες. Θα προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα και  παρόλο που η επιτυχία στη ζωή τους μπορεί να αργήσει λίγο, θα καταφέρουν τελικά να διακριθούν στον τομέα τους. Η αισθηματική τους ζωή ίσως περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, μέχρι να έρθει ο μεγάλος έρωτας.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Άντζελα Γκερέκου, Νίκη Κάρτσωνα, Ηλίας Λογοθέτης, Βίκυ Φλέσσα, Leonardo Da Vinci, Samantha Fox, Claudia Cardinale, Elisabeth Montgomery, Emma Watson, Emma Thompson.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK