ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


10 Απριλίου 2012


Στις 02.03 η Σελήνη σχηματίζει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ουρανό που δυστυχώς θα το εκμεταλλευτούν μόνο όσοι βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την ώρα. Η όψη αυτή θα φέρει ανέλπιστα αποτελέσματα σε υποθέσεις που μας απασχολούν και αναπάντεχες συναντήσεις που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες. Λίγα λεπτά αργότερα στις 02.28 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, όψη που μπορεί να οδηγήσει σε λεκτικές επιθέσεις, διαφωνίες ή και ατυχήματα. Την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν σχηματίζει κάποια όψη, το γεγονός όμως ότι η πρώτη όψη που θα σχηματίσει στις 11/4 είναι το τρίγωνο με τον Ήλιο, καθιστά όλη την ημέρα ευνοϊκή.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/4/2013).
Μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις σας επιφυλάσσει η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας. Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού θα σας ακολουθεί τους επόμενους δώδεκα μήνες, και θα σας φέρει εύνοια από εκεί που δεν το περιμένετε. Το εξωτερικό θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό να περάσετε ένα μεγάλο διάστημα σε μια ξένη χώρα. Σε άλλη περίπτωση ένα άτομο που προέρχεται από το εξωτερικό θα επηρεάσει το μέλλον σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σταδιακά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα χαρακτηρίζονται από την οξυδέρκειά τους και την ευστροφία τους. Ιδιαίτερα κοινωνικά και καλοσυνάτα, θα πρέπει να προσέξουν γιατί κάποια άτομα ίσως προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν κυρίως οικονομικά. Η μεγάλη εύνοια στη ζωή τους συνδέεται με το εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κέλλυ Κελεκίδου, Μαρία Ιωαννίδου, Χρήστος Λούλης, Φανή Δρακοπούλου, Γιάννης Μιχελάκης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK