ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


29 Απριλίου 2012

Στις 07.18 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μια εξαιρετικά θετική όψη που επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευχάριστες ειδήσεις. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον μας στρέφεται προς οτιδήποτε ασυνήθιστο και πρωτότυπο και είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί. Στις 12.57 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και η όψη αυτό μπορεί να επιφέρει απώλειες και υλικές ζημιές. Αργά το βράδυ στις 23.29 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τις συζητήσεις και τις συγκεντρώσεις καθώς επίσης και την γραφική εργασία.
*Σήμερα επίσης σχηματίζει το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που αναλύεται στις
Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το κάθε ζώδιο στην όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/4/2013).
Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σας καθιστά από τους πιο τυχερούς Ταύρους της ερχόμενης χρονιάς. Έτσι, τους επόμενους δώδεκα μήνες θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε πολλά όνειρά σας, να ταξιδέψετε και να βελτιώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας κάνουν περισσότερο οξύθυμους, στο τέλος θα συμβιβαστείτε και θα κάνετε κάποιες αλλαγές που θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν ακριβή την όψη Ήλιου – Πλούτωνα στο ωροσκόπιό τους, γεγονός που θα τα κάνει ιδιαίτερα δυναμικά αλλά και τυχερά. Η όψη αυτή κατ’ αρχήν δείχνει ένα πολύ καλό οικογενειακό υπόβαθρο που θα τα στηρίξει σε όλες τους τις προσπάθειες. Και τα ίδια όμως θα αναπτύξουν πρωτοβουλίες και θα πετύχουν σημαντικά πράγματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κωνσταντίνος Καβάφης, Γιάννης Καλατζής, Σοφία Σακοράφα, Μάκης Πουνέντης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Uma Thurman, Mischelle Pfeiffer.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK