ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


22 Απριλίου 2012

Στις 2.25 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ευνοεί κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στη δημιουργία σταθερών σχέσεων. Στις 20.10 η σύνοδος Σελήνης – Δία, μας χαρίζει αισιοδοξία και μας κάνει να βλέπουμε την θετική πλευρά της ζωής. Το διάστημα αυτό ωστόσο θα πρέπει να είμαστε μετρημένοι στη διατροφή μας, γιατί ο Δίας μπορεί να μας ωθήσει σε υπερβολική κατανάλωση φαγητού, γλυκών ή ποτού. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το βράδυ στις 20.05 οπότε περνάει στο ζώδιο των Διδύμων.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα καθώς και η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/4/2013).
Εξαιρετικά ευνοϊκή φαίνεται η ερχόμενη χρονιά και ίσως έχετε ήδη τις πρώτες ενδείξεις ότι η ζωή σας αρχίζει να βελτιώνεται. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη, ενώ η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα πάρει μια πιο επίσημη μορφή. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο, και θα συζητήσετε κυρίως για οικονομικά θέματα, καθώς θα θελήσετε να ακούσετε πολλές γνώμες προκειμένου να κάνετε κάποιες επενδύσεις. Μια νέα πηγή εσόδων είναι πολύ πιθανό να προστεθεί στα εισοδήματά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εξαιρετικά τυχερά και προσηλωμένα στους στόχους τους από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Είναι πολύ πιθανό να σπουδάσουν οικονομικές επιστήμες και να εργαστούν ένα διάστημα της ζωής τους στο εξωτερικό. Θα κάνουν επίσης έναν καλό γάμο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:

Γιάννης Μιχαλόπουλος, Αιμιλία Υψηλάντη, Vladimir Lenin, Jack Nicholson, Ricardo Kakà.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK