ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


3 Μαΐου 2012

Στις 05.03 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Από τη θέση αυτή κανονικά θα έπρεπε τις επόμενες δυο μέρες να υπάρχει ισορροπία, αρμονία, δικαιοσύνη, ειρήνη. Ωστόσο σήμερα, η Σελήνη θα σχηματίζει δυο ιδιαίτερα δυσαρμονικές γωνίες που μπορεί να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Στις 15.57 η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν απρόβλεπτες εξελίξεις ή ανατροπές. Στις 20.26 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να παράγει βία και εντάσεις. Όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι – κυρίως όσοι είναι γεννημένοι γύρω στις 25-29/3, 27-30/6, 29/9 – 2/10 και 27-30/12 – θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/5/2013).
Η φετινή χρονιά απαιτεί μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας χωρίς να καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Το σύμπαν σας καλεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και μάλλον δεν είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο είναι καιρός να κάνετε ξεκαθαρίσματα τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον και στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές επιλογές σας. Τώρα απαιτείται να βάλετε νέες βάσεις και να χαράξετε μια πορεία που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ακολουθήσετε τον πιο δύσκολο δρόμο για να φτάσετε μέχρι εκεί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον θα είναι το παν για τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Μέσα σ’ αυτό θα νιώθουν ασφάλεια αλλά και έμπνευση να δημιουργήσουν το κάθε τι. Ωστόσο, μεγαλώνοντας θα αναζητήσουν την ανεξαρτησία και δεν αποκλείεται να βρουν την τύχη τους σε μια άλλη χώρα, αφού οι ιδέες τους ίσως είναι πολύ προχωρημένες. Σε κάθε περίπτωση θα πετύχουν επαγγελματικά και οικονομικά ενώ και στον αισθηματικό τομέα, θα σταθούν τυχερά.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ρένα Κουμιώτη, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρίκα Κοτοπούλη,  Μίνα Ορφανού, James Brown, George Moustaki.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK