ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


4 Μαΐου 2012

Η μέρα ξεκινάει πολύ καλά σήμερα καθώς η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει στις 16.16 τρίγωνο με την Αφροδίτη. Η όψη αυτή είναι θετική για κάθε είδους συζήτηση, για μετακινήσεις, επισκέψεις σε φιλικά πρόσωπα, καθώς επίσης και για ψώνια που όμως πρέπει να γίνουν μέχρι τις 16.16 αφού την ώρα αυτή η όψη αποκορυφώνεται η όψη και η Σελήνη ετοιμάζεται να σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή που θα ολοκληρωθεί στις 17.10 και αντενδείκνυται για όλα τα παραπάνω θέματα. Το διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες και πόλωση. Στις 21.03 η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία της όψη για σήμερα που είναι η σύνοδος με τον Κρόνο, μια όψη που είναι κατάλληλη για ηρεμία και χαλάρωση. Καλό να αποφύγουμε αυτό το διάστημα συζητήσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να επιφέρουν ψυχρότητα στις σχέσεις. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 05.19 που θα περάσει στο Σκορπιό.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται η θετική γωνία Ερμή – Αφροδίτης που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/5/2013).
Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, εγγυάται μια ξεχωριστή χρονιά, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πολλούς στόχους χάρη στη διπλωματία σας αλλά και στην τύχη που θα φροντίσει να σας οδηγεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, που προσπαθούν να σας διαβάλλουν παρασκηνιακά, εσείς θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αξιοπιστία και το κύρος σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ ένα ταξίδι στο εξωτερικό σας επιφυλάσσει ευχάριστες εμπειρίες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Χαρισματικά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Η λογική και το συναίσθημα θα συνυπάρχουν αρμονικά και παράλληλα θα είναι γοητευτικά συνδυάζοντας το χιούμορ με την σοβαρότητα σε σωστές δόσεις. Θα έχουν ταλέντο στη συγγραφή και στα καλλιτεχνικά και θα αποκτήσουν μια καλή περιουσιακή κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Δωροθέα Μερκούρη, Σοφία Αρβανίτη, Ιωάννα Κουταλίδου,  Audrey Hepburn, Hosni Mubarak.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK