ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


5 Μαΐου 2012

Στις 05.19 η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό από όπου κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα. Τις επόμενες δυο μέρες που θα μείνει σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο συναισθηματικοί και διαισθητικοί αλλά και περισσότερο εκδικητικοί προς οτιδήποτε μας έχει πικράνει. Στις 09.54 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που ευνοεί τα καλλιτεχνικά ζητήματα, την μεταφυσική, την έρευνα και το μυστήριο και μας εμπνέει να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Στις 15.10 η Σελήνη σχηματίζει άλλη μια θετική γωνία, το εξάγωνο με τον Άρη, που μας ενθαρρύνει να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και κάνει ακόμα και τις δουλειές «ρουτίνας» να φαίνονται πιο ευχάριστες. Τέλος, στις 20.10 το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα είναι ιδανικό για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να υποστηρίξουμε τα σχέδιά μας. Δεδομένου μάλιστα ότι αύριο έχουμε εκλογές, η όψη αυτή μας παροτρύνει να ανασύρουμε μνήμες και να ψηφίσουμε ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Και αν – όπως υπαγορεύει η Σελήνη στον Σκορπιό – ψηφίσουμε με γνώμονα την εκδίκηση, ε, τόσα λάθη έκαναν αυτοί, ας κάνουμε κι εμείς ένα!

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/5/2013).
Ευχάριστη προδιαγράφεται η ερχόμενη χρονιά καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές γωνίες στον ετήσιο χάρτη σας. Έτσι, πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν θα βρουν λύσεις, ενώ και κάποια νέα δεδομένα θα δώσουν νέες προοπτικές στη ζωή σας. Πολλοί από σας φέτος θα επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση και θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας. Μεγάλη βελτίωση θα υπάρξει τόσο στα οικονομικά σας όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ αναμένεται και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Με γενέθλια Σελήνη στον Σκορπιό τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μπορεί να είναι αρκετά εσωστρεφή, ωστόσο οι θετικές όψεις της Σελήνης σηματοδοτούν ένα χαρακτήρα αρκετά διεισδυτικό και διαισθητικό που θα μπορεί να αξιολογεί τα γεγονότα και να κινείται ανάλογα. Η τύχη θα είναι μαζί τους κάθε στιγμή. Πολλά ταξίδια στο εξωτερικό ή ίσως και μόνιμη διαμονή σε μια ξένη χώρα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γεώργιος Παπαδόπουλος, Νίκος Γούναρης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Αλέξανδρος Ρήγας, Karl Marx, Adele.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK