ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


7 Μαΐου 2012

Στις 04.39 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο ημέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και  μπορούμε να σχεδιάσουμε ταξίδια, να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μας, να ξεκινήσουμε μια μελέτη. Στις 09.17 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα, καθώς μας κάνει ευάλωτους σε απάτες και εξαπατήσεις. Με αυτή την όψη τυχόν συζητήσεις για συνεργασίες  κρύβουν πολύ παρασκήνιο. Στις 15.17 το τετράγωνο Σελήνης – Άρη παράγει εντάσεις, διαφωνίες και ατυχήματα. Λίγα λεπτά αργότερα στις 15.32 η Σελήνη επιτέλους σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μια ευνοϊκή όψη που μπορεί να φέρει απροσδόκητες εκπλήξεις και ευχάριστα νέα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/5/2013).
Αρκετά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στα οικονομικά σας, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τους επόμενους δώδεκα μήνες. Όσοι έχετε χρέη θα πρέπει να είστε συνεπείς στις πληρωμές σας και να μην κάνετε περιττές σπατάλες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν και κάποια διαστήματα, κατά τα οποία τα έσοδά σας θα είναι αρκετά αυξημένα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκομίσετε και ένα μεγάλο όφελος από πηγή που δεν περιμένετε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφό σας, αλλά στο χέρι σας είναι να μην διαλύσετε την σχέση σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την περιπέτεια και την γνώση. Μια σταθερή βάση θα είναι σημαντική γι’ αυτά αλλά παράλληλα θα τους αρέσουν τα ταξίδια και θα έχουν μεγάλη έφεση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Η αισθηματική τους ζωή θα είναι κάπως άστατη, ενώ και στην διαχείριση των οικονομικών τους θα υπάρχουν διαστήματα σπατάλης αλλά και διαστήματα αποταμίευσης.


Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Χάρρυ Κλύνν, Eva Peron.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK