ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


9 Μαΐου 2012

Στις 04.34 τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μία όψη που ευνοεί τις συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις παρά το ακατάλληλο της ώρας. Η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μόνο για 26 λεπτά, αφού στις 05.00 περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα γίνουμε περισσότερο πρακτικοί και ρεαλιστές. Στις 09.54 σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μια θετική όψη που ευνοεί τα ιδεαλιστικά σχέδια. Στις 16.32 το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού εγκυμονεί κινδύνους για απρόβλεπτα γεγονότα ή και ατυχήματα. Στις 16.59 το τρίγωνο Σελήνης – Άρη μας δίνει περισσότερη ενέργεια, ενώ μπορεί να σημάνει και το τέλος (την ολοκλήρωση) μιας προσπάθειας. Τέλος, στις 20.33 η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα, συνιστά να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε διαφωνίες και τσακωμούς.
*Σήμερα στις 08.14 πραγματοποιείται η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/5/2013).
Η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, σας επιφυλάσσει επιτυχίες σε νέους στόχους και σχέδια. Μέσα από καινούργιες μελέτες ή ταξίδια, οι διανοητικοί σας ορίζοντες θα διευρυνθούν, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσετε την επαγγελματική σας πρόοδο. Στην προσωπική σας ζωή, πολλοί από σας θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποκαταστήσετε μια παλιά που σας ενδιαφέρει ακόμα. Αν μάλιστα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αποτελούσαν αγκάθι στη σχέση σας, θα διαπιστώσετε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν και σύντομα θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μπορεί να είναι εξαιρετικά επίμονα, ωστόσο αυτή η επιμονή τους, θα έχει πάντα καλά κίνητρα. Πείσμα για να πετύχουν αυτό που θέλουν όσα εμπόδια και αν συναντήσουν, πείσμα για να υπερασπιστούν το δίκαιο και πείσμα για να ξεπεράσουν τυχόν αντίξοες συνθήκες. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα οικονομικά αλλά και στην προσωπική τους ζωή, καθώς θα τα χαρακτηρίζει η σταθερότητα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Έλενα Ράπτη, Billy Joel, Glenda Jackson.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK