ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


10 Μαΐου 2012

Η μέρα σήμερα προβλέπεται αρκετά θετική αφού η Σελήνη μέχρι αργά το βράδυ σχηματίζει θετικές γωνίες. Στις 15.02 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο είναι κατάλληλο για επιτυχημένα οικονομικά προγράμματα και επίτευξη στόχων με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στις 18.56 το τρίγωνο Σελήνης – Δία μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας και να παράγει ένα νέο αίσθημα αισιοδοξίας. Στις 22.12 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μια όψη που προκαλεί δυσκολίες και ανησυχίες. Αφού όμως ήδη είναι περασμένη η ώρα ίσως είναι καλύτερα να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Εξάλλου, αμέσως μετά η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 08.03 που θα περάσει στον Υδροχόο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/5/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες θα είναι πολύ θετικοί για σας, αφού οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να λύσετε πολλά οικονομικά προβλήματα και να δημιουργήσετε μια νέα και ασφαλή βάση. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, φέτος μπορείτε να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να αποκτήσετε ένα παιδί. Τέλος, κάποιοι από σας θα ανακαλύψετε τα ερωτικά συναισθήματα ενός φιλικού σας προσώπου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα είναι προορισμένα να πετύχουν σε όποιον τομέα και αν ακολουθήσουν. Η επιμονή αλλά και ο παράγοντας της τύχης θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας τους. Θα αποκτήσουν σημαντική οικονομική άνεση και θα κάνουν πολλά ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγία. Ερωτικά θα προσελκύονται από ώριμα και καταξιωμένα άτομα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μάρκος Βαμβακάρης, Linda Evangelista, Fred Astaire, Bono, Donovan.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK