ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


11 Μαΐου 2012

Στις 08.03 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυο μέρες. Η Σελήνη από αυτή τη θέση θα μας κάνει περισσότερο φιλικούς προς τους συνανθρώπους μας και οι συλλογικές εργασίες θα έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, στις 15.13 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή και αυτή η όψη μπορεί να φέρνει εντάσεις και διαφωνίες γύρω από ιδεολογικά θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Υδροχόου. Στις 20.33 το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι ιδιαίτερα θετικό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνάει ο Ουρανός. Έτσι, υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα και αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις. Τα νέα σχέδια ευνοούνται ιδιαίτερα καθώς επίσης και η ενασχόληση με τεχνολογικά και ηλεκτρονικά προγράμματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/5/2013).
Το ενδιαφέρον σας τους επόμενους μήνες επικεντρώνεται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, όπου θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας, προκειμένου να μην ξεφύγετε από τους στόχους σας. Ακόμα και αν οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται, δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω, γιατί είναι σίγουρο πώς η δικαίωση θα έρθει τη στιγμή που δεν την περιμένετε. Αντίθετα, στην προσωπική σας ζωή δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα. Οι μακροχρόνιες σχέσεις πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία – που μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού – θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα έξυπνα και θα έχουν πολύ πρωτοποριακές ιδέες. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα από το γεγονός ότι λίγοι θα μπορούν να «συλλάβουν» τα σχέδιά τους που θα φαίνονται πολύ προχωρημένα για την εποχή τους. Ωστόσο, θα είναι κοινωνικά και δεν θα δημιουργούν αντιπάθειες. Θα διακριθούν επαγγελματικά και θα δημιουργήσουν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Χρήστος Λεοντής, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Λυδία Παπαϊωάννου, Κατερίνα Τσάβαλου, Salvador Dali, Pablo Garcia, Andrés Iniesta.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK