ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


12 Μαΐου 2012

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο, χωρίς να σχηματίζει καμία σημαντική όψη. Έτσι η μέρα θεωρείται ουδέτερη. Ωστόσο μια πιο αδύναμη όψη - το ημι-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – ίσως μας κάνει περισσότερο νευρικούς και ευέξαπτους, ενώ μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες  και διάφορα άλλα απρόβλεπτα προβλήματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/5/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα προσηλωθείτε περισσότερο στους επαγγελματικούς σας στόχους και θα καταφέρετε να πετύχετε πολλές από τις φιλοδοξίες σας. Το γεγονός αυτό θα σας φέρει την οικονομική ευημερία που επιθυμείτε, αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει οικογενειακές εντάσεις, καθώς η παρατεταμένη απουσία σας, θα προκαλέσει γκρίνιες και παράπονα. Φροντίστε να φανείτε συγκαταβατικοί και να μην τεντώσετε το σκοινί, αν δεν θέλετε να επιδεινώσετε περισσότερο την κατάσταση. Αν καταφέρετε να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και ψυχραιμία τα γεγονότα, σύντομα θα συμβιβαστούν με τα καινούργια δεδομένα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα έξυπνα και θα έχουν πολύ πρωτοποριακές ιδέες. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα από το γεγονός ότι λίγοι θα μπορούν να «συλλάβουν» τα σχέδιά τους που θα φαίνονται πολύ προχωρημένα για την εποχή τους. Ωστόσο, θα είναι κοινωνικά και δεν θα δημιουργούν αντιπάθειες. Θα διακριθούν επαγγελματικά και θα δημιουργήσουν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση.


Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μιλτιάδης Έβερτ, Πάνος Καμμένος, Παναγιώτης Φασούλας, Ελευθερία Ελευθερίου, Kemal Atatürk.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK