ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


21 Μαΐου 2012

Στις 02.05 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων για να σχηματίσει λίγο αργότερα –στις 2.46- την Νέα Σελήνη που είναι και η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς. Υπάρχει ξεχωριστό άρθρο για την έκλειψη και την επιρροή της στο κάθε ζώδιο εδώ. Το πρωί στις 08.22 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας και των μεταφορών, καθώς επίσης και παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη, γι’ αυτό το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Στις 17.13 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις και αναπάντεχες συναντήσεις με άτομα που έχουμε καιρό να δούμε. Οι φιλικές συγκεντρώσεις ευνοούνται αυτή την ώρα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/5/2013).
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζεται η φετινή χρονιά για σας, καθώς η ημέρα των γενεθλίων σας συμπίπτει με την ηλιακή έκλειψη. Το φαινόμενο αυτό είναι δείκτης αλλαγής καταστάσεων και δεδομένων στη ζωή σας. Με λίγα λόγια μπορεί να πρόκειται για το τέλος μιας καταπιεστικής περιόδου και το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας, που μπορεί να συμβεί κάτω από περίεργες συνθήκες, όχι όμως απαραίτητα και αρνητικές. Παρά το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να χάσετε κάπως τον προσανατολισμό σας, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σας φέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές καθώς επίσης και βελτίωση στην προσωπική σας ζωή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Η ηλιακή έκλειψη θα κάνει τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, εξαιρετικά ευαίσθητα. Οι γονείς θα πρέπει να στέκονται δίπλα τους διακριτικά αλλά και δυναμικά και να τα βοηθούν να ξεπερνούν τις όποιες ανασφάλειές τους.  Αργότερα θα αναπτύξουν φιλίες με άτομα επιτυχημένα που θα τα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Στον αισθηματικό τομέα θα αποκτήσουν αρκετές εμπειρίες μέχρι να βρουν το άτομο με το οποίο θα κατασταλάξουν.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Σπαλιάρας, Κωνσταντίνος Αργυρός, Αθανάσιος Πλεύρης, Νίκος Σαργκάνης, Nick Cassavetes.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK