ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


14 Μαΐου 2012

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθύς και στις 06.48 σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη, μια όψη που ευθύνεται για ατυχήματα λόγω απροσεξίας, νευρικότητα και επιθετικότητα. Στις 07.50 το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή, είναι θετικό για κάθε είδους επικοινωνία, αγορές και μετακινήσεις. Στις 08.21 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, άλλη μια θετική όψη που βοηθάει να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες και το εμπόριο γενικότερα.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις..

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/5/2013).
Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, εγγυάται μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών. Τα οικονομικά σας θα πάρουν μια ανοδική πορεία, ενώ θετικές εξελίξεις σας επιφυλάσσει και ο αισθηματικός τομέας. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία που θα επισημοποιηθεί μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί. Τα ταξίδια στο εξωτερικό σας επιφυλάσσουν επίσης μεγάλες συγκινήσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Χαρισματικά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, καθώς στο ωροσκόπιό τους θα επικρατούν οι θετικές όψεις. Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα που σχηματίζεται μάλιστα ακριβές, θα τα κάνει ιδιαίτερα ευφυή και θα τους προσδώσει την ικανότητα να χειρίζονται την κάθε κατάσταση με εξαιρετική διπλωματία.  Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική τους ζωή αλλά και στα οικονομικά τους, ενώ θα κάνουν και πολλά ταξίδια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Ρίτσος, Καίτη Γκρέυ, Ελένη Φιλίνη, Σαρμπέλ, Σώτια Τσώτου,  Sofia Coppola, Che Guevara.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK