ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


16 Μαΐου 2012

46 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο. Τις επόμενες δυο μέρες που θα μείνει εκεί θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις, επίμονοι, δραστήριοι και δυναμικοί. Ωστόσο, στις 15.11 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτα γεγονότα, παρεμβάσεις, ατυχήματα, ενώ δεν αποκλείεται και ο κίνδυνος τρομοκρατικής ενέργειας, δεδομένου ότι λίγο αργότερα – στις 19.10 – σχηματίζεται και το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, που βγάζει βία και επιθετικότητα. Ευτυχώς, το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που αποκορυφώνεται σήμερα, μπορεί να ανατρέψει τις κακές επιρροές.
*Η επιρροή του τριγώνου Άρη – Πλούτωνα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/5/2013).
Μια χρονιά ανατρεπτική, με πολλά απρόβλεπτα γεγονότα και ακόμα περισσότερες αλλαγές ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας. Κάποιες τροποποιήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, θα σας κάνουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να χαράξετε μια νέα πορεία. Παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσετε, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει απόλυτα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μεγάλη εύνοια και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Εύνοια προβλέπεται και στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού θα κάνει τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, ιδιαίτερα διαισθητικά, γεγονός που θα τα βοηθήσει να δραστηριοποιούνται την κατάλληλη στιγμή και να πετυχαίνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που είναι ακριβές στον γενέθλιο χάρτη τους, τους χαρίζει εύνοια στην ερωτική τους ζωή, καθώς επίσης και στα επαγγελματικά τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κάτια Δανδουλάκη, Σόφη Ζανίνου, Janet Jackson, Tori Spelling.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK