ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


17 Μαΐου 2012
Η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία ακριβή όψη σήμερα κι έτσι η μέρα είναι ουδέτερη. Ωστόσο, μια όψη 150 μοιρών μεταξύ του Δία και του Κρόνου, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα και χρονοδιαγράμματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Φόροι, συντάξεις και άλλες πηγές δημοσίων εσόδων, ίσως αποτελέσουν θέμα συζήτησης.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/5/2013).

Φαίνεστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα και ήδη έχετε αρχίσει να προετοιμάζεστε γι’ αυτό. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, αν και καλό θα ήταν να μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα οικονομικά σας ή και να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σας ζωή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ δυναμικά και ταυτόχρονα ευαίσθητα και πρακτικά. Έτσι θα μπορούν να χειρίζονται με διπλωματία τις υποθέσεις τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Στην παιδική τους ηλικία η ενασχόληση με ένα ανταγωνιστικό άθλημα θα τους κάνει καλό. Στον αισθηματικό τομέα θα είναι επίσης τυχερά.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βίκυ Μοσχολιού, Έλλη Πασπαλά, Κώστας Σόμμερ, Enya, Gladys Knight, Alexander Wang.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK