ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


18 Μαΐου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στη 00.39, μια όψη που βοηθάει στο να δημιουργηθεί ένα αρμονικό κλίμα, χωρίς όμως να εγγυάται θετικές εξελίξεις σε συζητήσεις αφού η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Λίγο αργότερα στη 00.44 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μία όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε όσους είναι ξύπνιοι ή εργάζονται αυτή την ώρα, αφού δημιουργεί προβλήματα, παρεξηγήσεις και δυσπιστία. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στον Ταύρο στις 13.03. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί το ενδιαφέρον μας θα στραφεί σε θέματα οικονομικά, αλλά και στην καλοπέραση και στο καλό φαγητό. Στις 19.17 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια θετική όψη που αυξάνει την φαντασία και την διαίσθηση και δημιουργεί πνευματική και συναισθηματική ευφορία.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/5/2013).
Στον ετήσιο χάρτη σας κυριαρχούν το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, που εγγυώνται μια χρονιά θετική για όλες σας τις επιδιώξεις. Η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε στο μέγιστο βαθμό την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Ταξίδια,  ένας γάμος για τους ελεύθερους, ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι μέσα στο πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Πρακτικά και οργανωτικά τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους αξιοποιώντας τις ικανότητες και τη λογική τους. Θα αποκτήσουν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ενώ στον αισθηματικό τομέα, θα είναι τυχερά και αφοσιωμένα στον σύντροφό τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ανδρέας Κατσούλας, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Sandra, Tina Fay, Perry Como.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK