ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


19  Μαΐου 2012

Η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 07.46 το πρωί. Μια όψη πολύ θετική που μας τροφοδοτεί με  δύναμη και ενέργεια αλλά και λογική να χειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις μας. Στις 09.32 η Σελήνη σχηματίζει άλλο ένα τρίγωνο αυτή τη φορά με τον Άρη. Έτσι σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης που είναι θετικό για κάθε επαγγελματικό και οικονομικό ζήτημα. Όσοι δεν δουλεύουν σήμερα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την ημέρα για να τακτοποιήσουν άλλες εκκρεμότητες που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/5/2013).
Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης – Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, προμηνύει μια χρονιά εξαιρετικά δυναμική. Οι πρωτοβουλίες σας σε συνδυασμό με την τύχη, θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχία που δεν θα είναι εφήμερη αλλά θα σας εξασφαλίσει για πολλά χρόνια. Άριστες προοπτικές υπάρχουν και στον αισθηματικό τομέα και πολλοί από σας θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στους επόμενους μήνες. Όσοι είστε ελεύθεροι, ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία με άτομο που ζει στο εξωτερικό και να το ακολουθήσετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Έχοντας έντονο το στοιχείο της γης στο γενέθλιο χάρτη τους, τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά προσγειωμένα και οργανωτικά. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη αφού η κάθε κίνησή τους θα είναι πολύ προσεκτικά μελετημένη. Έτσι θα πετύχουν επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ απόλυτα ευτυχισμένα θα είναι και στον γάμο τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Όλια Στεφανίδου, Χρήστος Ευθυμίου, Grace Jones, Emma Shapplin, Natalia Oreiro.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK