ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


20 Μαΐου 2012

Στις 07.36 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή, μια όψη θετική για τους πρωινούς τύπους που τους αρέσει να διαβάζουν και να ενημερώνονται αλλά και γι’ αυτούς που ξυπνούν πρωί – πρωί για μια εκδρομή ή ένα κυριακάτικο μπάνιο στους άνετους δρόμους που ακόμα δεν έχουν κίνηση. Στις 15.34 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, όψη που φέρνει αισιοδοξία, τύχη και κοινωνικότητα και ευνοεί τις αθλητικές δραστηριότητες. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 02.05 που θα περάσει στους Διδύμους.
*Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/5/2013).
Φαίνεστε αποφασισμένοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας τους επόμενους μήνες και φυσικά είστε διατεθειμένοι να δώσετε τον αγώνα σας μέχρι να πετύχετε. Η τύχη είναι μαζί σας, ενώ σημαντική βοήθεια θα σας προσφέρουν φίλοι και γνωστοί που εκτιμούν τις προσπάθειές σας. Μεγάλη εύνοια προβλέπεται στην προσωπική σας ζωή και όσοι διατηρείτε μια σχέση θα θελήσετε να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Άνοδος υπάρχει και στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Έχοντας έντονο το στοιχείο της γης στο γενέθλιο χάρτη τους, τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά προσγειωμένα και οργανωτικά. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη αφού η κάθε κίνησή τους θα είναι πολύ προσεκτικά μελετημένη. Έτσι θα πετύχουν επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ απόλυτα ευτυχισμένα θα είναι και στον γάμο τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ανδρέας Μιαούλης, Μαρινέλλα, Παύλος (διάδοχος βασιλιά Κωνσταντίνου), Albano, Cher, Joe Cocker.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK