ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


22 Μαΐου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη 17 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και αυτή είναι και η μοναδική της όψη για σήμερα. Η όψη αυτή συνδέεται με ατυχήματα που προέρχονται από απροσεξία ή βιασύνη γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Επίσης θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.
*Η σύνοδος Ερμή – Δία που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/5/2013).
Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Δία την ημέρα των γενεθλίων σας, προοιωνίζει θετικές εξελίξεις για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την σχέση σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα σας φέρει μια νέα γνωριμία με πολύ θετικές προοπτικές. Επιπλέον θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα σας προσφέρουν νέες προοπτικές. Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται επίσης αυτή τη χρονιά. 

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Με Ήλιο, Σελήνη και Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και πολυάσχολα. Εξαιρετικά δημοφιλή θα έχουν μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών παρόλο που θα απολαμβάνουν εξίσου ευχάριστα και δημιουργικά και την μοναξιά. Στον αισθηματικό τομέα θα δημιουργήσουν αρκετές σχέσεις και ίσως ένας μεγάλος έρωτας ολοκληρωθεί μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Φάνης Χριστοδούλου, Αλέκος Αλαβάνος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Άρης Βελουχιώτης, Naomi Cammpell, Charles Aznavour, Laurence Olivier.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK