ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


23 Μαΐου 2012

23 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, μια όψη που διευκολύνει την επικοινωνία και βοηθάει στην διατήρηση της αρμονίας. Στη 01.50 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια ευνοϊκή όψη για κάθε είδους συναλλαγές καθώς επίσης και για δημιουργία σοβαρών σχέσεων. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στον Καρκίνο στις 14.33. Στον Καρκίνο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της και επομένως λειτουργεί πολύ θετικά. Τις επόμενες δυο ημέρες που θα μείνει εκεί μπορεί να είμαστε λίγο περισσότερο εσωστρεφείς, καθώς θα θελήσουμε ν’ ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, την διακόσμηση και την μαγειρική. Στις 20.42 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια ακόμα θετική όψη που αυξάνει τη διαίσθηση και την ευαισθησία. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στις μηνιαίες προβλέψεις..

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/5/2013).
Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, συνιστά να έχετε αυξημένη την προσοχή σας τους επόμενους δώδεκα μήνες. Δεν είναι μόνο το ότι υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε, αλλά το πιο δύσκολο είναι μήπως εσείς οι ίδιοι, απογοητευμένοι από διάφορες καταστάσεις αναζητήσετε μια καλύτερη λύση που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Αυτό ισχύει περισσότερο για την καριέρα σας, όπου είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια παλιές επιθυμίες σας και να θελήσετε να τις υλοποιήσετε σε μια εποχή που πιθανότατα δεν είναι εφικτό. Ωστόσο, αν δεν παρασυρθείτε από ουτοπίες και ψευδαισθήσεις και καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και συναισθηματικά. Αυτά που θα γεννηθούν μέχρι τις 14.32 θα είναι πιο επικοινωνιακά, ενώ αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 14.33 θα είναι περισσότερο εσωστρεφή και προσκολλημένα στην οικογένειά τους. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα επιδράσει θετικά στον ψυχισμό τους. 

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Φάνης Γκέκας, Αντώνης Σαμαράς, Rubens Barrichello, Joan Collins, Lena Meyer-Landrut (νικήτρια διαγωνισμού Eurovision 2010).
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK