ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


24 Μαΐου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 05.30 και μας προετοιμάζει για μια μέρα γεμάτη απρόβλεπτα περιστατικά, ατυχήματα και δυσάρεστες ειδήσεις. Λίγο αργότερα μάλιστα η ένταση αποκορυφώνεται με την αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 08.34, και μπορεί να προκαλέσει βίαια επεισόδια ή ακόμα και τρομοκρατικές ενέργειες. Ωστόσο στις 13.58 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη αρκετά καλύτερη που βοηθά να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας θετικά.
*Στις 14.11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και η επιρροή του αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/5/2013).
Δυσκολίες προβλέπονται τους επόμενους δώδεκα μήνες, κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας. Αν μάλιστα, τα περασμένα χρόνια έχετε δημιουργήσει χρέη που σας ταλαιπωρούν, ίσως αναγκαστείτε να πουλήσετε ένα περιουσιακό σας στοιχείο ώστε να απαλλαγείτε από αυτό το άγχος. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και η σχέση με τον σύντροφό σας γίνεται όλο και πιο σταθερή. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία αρκετά σοβαρή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα  θα είναι αρκετά ευαίσθητα και ρομαντικά και θα έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο που ίσως θα γίνεται δύσκολα εμφανής στους άλλους. Παράλληλα θα είναι επικοινωνιακά αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουν εφήμερες φιλίες που δεν θα διαρκούν πολύ. Στην αισθηματική τους ζωή υπάρχει εύνοια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Daniel Gabriel Fahrenhait , Bob Dylan, Ruslana, Priscilla Presley.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Muy interesante tu blog soy educadora de niños y la vida emocional para ellos es lo más importante,abrazos y felicitaciones.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK