ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


8 Μαΐου 2012

Η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι η αντίθεση με την Αφροδίτη που αποκορυφώνεται στις 17.39. Επομένως, μέχρι εκείνη την ώρα οι προσπάθειες για επίτευξη συμφωνιών πέφτουν στο κενό. Εξάλλου και σε προσωπικό επίπεδο καλό είναι να αποφύγουμε κάθε είδους συμφωνία ή ακόμα και αγορές καθώς αυτό το διάστημα δεν είμαστε επιλεκτικοί. Ωστόσο αμέσως μετά από αυτή την ώρα η Σελήνη προετοιμάζεται για το εξάγωνο με τον Κρόνο που θα αποκορυφωθεί στις 19.58 και βοηθάει να αναπτυχθούν νέα σχέδια που θα έχουν σταθερές βάσεις και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. 

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/5/2013).
Τα οικονομικά σας αποτελούν το πιο ευάλωτο σημείο σας τους επόμενους δώδεκα μήνες, καθώς η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης σας ωθεί να κάνετε σπατάλες, που μακροπρόθεσμα θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ωστόσο, αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας, δεν θα γλιτώσετε μόνο από απρόβλεπτες απώλειες, αλλά θα μπορέσετε και να δημιουργήσετε ένα γερό κομπόδεμα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στην αισθηματική ζωή σας, και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια σχέση ή θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα χαρακτηρίζονται από μια έμφυτη περιέργεια για κάθε τι, που θα τα ωθήσει να αναζητήσουν κάθε είδους γνώση, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μια εγκυκλοπαιδική μόρφωση. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών θα είναι μια πολύ απλή υπόθεση γι’ αυτά, και αργότερα θα διαπρέψουν σε επαγγέλματα που απαιτούν συχνές μετακινήσεις και ταξίδια. Η ερωτική τους ζωή θα είναι κάπως άστατη.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μαρία Αλιφέρη, Φαίη Ξυλά, Σεμίνα Διγενή, Enrique Iglesias.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK