ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


25 Μαΐου 2012

Δύσκολα ξεκινάει η σημερινή μέρα, καθώς η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο στις 12.44 το μεσημέρι. Η όψη αυτή δημιουργεί άγχος, εμπόδια και ανασφάλεια. Μόνο αν προσπαθήσουμε πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Στις 17.35 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια θετική γωνία που ενδείκνυται για οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά θέματα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στη 01.10 που θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/5/2013).
Το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας, σηματοδοτεί μια δύσκολη χρονιά που χρειάζεται την προσοχή σας κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας. Θα πρέπει λοιπόν με κάποιο τρόπο να περιορίσετε τα έξοδά σας και να χαράξετε ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθήσετε πιστά, ώστε να μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια άνετη διαβίωση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν επίσης κάποιες δυσκολίες οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν και η σχέση σας θα εξελιχθεί όπως επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε ότι η φετινή χρονιά χρειάζεται λίγη προσοχή, αλλά μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες επιτυχίες, αν προσπαθήσετε πραγματικά.                                                                    

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά συναισθηματικά και πολλές φορές θα νιώθουν έντονη ανασφάλεια, την οποία οι γονείς θα πρέπει να τα βοηθήσουν να την ξεπεράσουν. Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά γι’ αυτά και καλό θα είναι να λείπουν οι εντάσεις και οι οικογενειακοί καβγάδες, τουλάχιστον όσο είναι μικρά. Αργότερα θα κάνουν έναν πολύ καλό γάμο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Πέτρος Μαντούβαλος, Μαρία Τσουρή.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK