ΑΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


26 Μαΐου 2012

Στη 01.10 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και θα έχουμε όρεξη για διασκεδάσεις και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ειδικότερα σήμερα, η Σελήνη θα σχηματίσει μόνο θετικές γωνίες, γεγονός που εγγυάται μια θετική ημέρα, παρόλο που υπάρχει και το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, το οποίο θα πρέπει να προσέχουμε όπως αναγράφεται στις μηνιαίες προβλέψεις. Ωστόσο η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή στις 08.31, μια όψη που ευνοεί τις συζητήσεις, τις γραφικές εργασίες αλλά και τα ταξίδια και τις μετακινήσεις αφού ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους. Όποιος μπορεί να «ξεφύγει» για Σαββατοκύριακο, σίγουρα θα περάσει υπέροχα. Στις 11.40 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο μια όψη που φέρνει την αρμονία ανάμεσα στα δύο φύλα και ευνοεί γενικότερα τις ερωτικές σχέσεις. Τέλος, στις 15.43 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, αναπάντεχες συναντήσεις και νέες γνωριμίες που μπορεί να μας ωφελήσουν στο μέλλον.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/5/2013).
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει αντικρουόμενες όψεις στον ετήσιο χάρτη σας, οι οποίες πρόκειται να παίξουν καθοριστικό ρόλο τους επόμενους δώδεκα μήνες. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνατε το περασμένο διάστημα και μάλιστα θα έχετε και την υποστήριξη υψηλά ισταμένων ατόμων που θα φροντίσουν να σας προωθήσουν εκεί που αξίζετε. Ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε ότι σας προτείνουν γιατί υπάρχουν προτάσεις που κρύβουν παγίδες. Εύνοια υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι δυναμικά και θα έχουν ηγετικές ικανότητες, τις οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Από μικρά ακόμα θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο φιλικό κύκλο. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ζωγραφική ή χορό θα λειτουργήσουν θετικά. Στη ζωή τους θα επιτύχουν, παρόλο που οι γονείς θα πρέπει να τα αφήσουν ελεύθερα να διαλέξουν το δρόμο τους, ώστε να μην ασχοληθούν με κάτι που δεν τους αρέσει πραγματικά.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Τζοβάνα Φραγκούλη, Ειρήνη Μερκούρη, John Wayne, Diogo.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK