ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


27 Μαΐου 2012

Στις 16.56 η Σελήνη σχηματίζει την πρώτη της όψη για σήμερα που είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη. Πρόκειται για μια θετική όψη που ευνοεί τις συζητήσεις και μπορεί να φέρει εύνοια από άτομα του γυναικείου φύλου. Για τις γυναίκες γενικότερα είναι μια καλή ώρα να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και την ομορφιά τους. Στις 21.06 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μία όψη που ευνοεί τις συνεργασίες και τις σχέσεις και βοηθά να δημιουργηθούν καλές συμφωνίες.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/5/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες η ζωή σας θα αποκτήσει πιο έντονους ρυθμούς και μέσα από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα, θα καταφέρετε να προβληθείτε περισσότερο και να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας. Η διπλωματία σας σε συνδυασμό με το ταλέντο σας, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε μια περιοχή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σας ζωή και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε φέτος μια σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι δυναμικά και θα έχουν ηγετικές ικανότητες, τις οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Από μικρά ακόμα θα είναι ιδιαίτερα ευφυή, γεγονός που θα τα κάνει περιζήτητα στις παρέες. Αργότερα θα ασχοληθούν με ένα επάγγελμα που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη, ενώ εύνοια θα έχουν και στον αισθηματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, Jamie Oliver, Henry Kissinger, Sarah Vaughn, Vincent Price.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK