ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


28 Μαΐου 2012

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στις 02.53 μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω αυτή την νυχτερινή ώρα, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα. Η Σελήνη αμέσως μετά βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 09.07 που θα περάσει στην Παρθένο. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι, οργανωτικοί και πρακτικοί και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για την υγεία και την διατροφή μας. Στις 14.45 η Σελήνη διαμορφώνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που συνιστά να είμαστε επιφυλακτικοί σε άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά. Το βράδυ στις 23.16 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μια όψη που μπορεί να προκαλέσει δυσαρμονία στο οικιακό περιβάλλον, γι’ αυτό είναι καλύτερα να μείνουμε χαλαροί και να μην ανοίξουμε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού και Ήλιου – Ουρανού που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/5/2013).
Το ενδιαφέρον σας τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένειά σας και πολλοί από σας θα θελήσετε να επενδύσετε χρήματα στην αγορά ενός νέου ακινήτου, ή θα κληρονομήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο, το οποίο θα εκμεταλλευτείτε ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείτε ακόμα και να αποπληρώσετε ένα δάνειο ή να απαλλαγείτε από χρέη που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σας ζωή, όπου πολλοί θα αποφασίσετε να ενώσετε τη ζωή σας με τον αγαπημένο σας, ή θα αφεθείτε σε ένα νέο έρωτα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 09.07 το πρωί θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητά, με λαμπρές ιδέες και αρχηγικές ικανότητες. Ωστόσο θα πρέπει να μάθουν να εκτιμούν το χρήμα, καθώς υπάρχει τάση να είναι πολύ σπάταλα. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 09.07 θα είναι περισσότερο ευαίσθητα, υπάκουα και πειθαρχημένα και η εφαρμογή ενός πιστού προγράμματος θα είναι απαραίτητη από την παιδική τους ηλικία, ενώ αυτό θα είναι και το προσόν που θα τα βοηθήσει αργότερα να πετύχουν.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Λιάγκας, Τάσος Ιορδανίδης, Kylie Minogue.
1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK