ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


29 Μαΐου 2012

Στη 01.16 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μια εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα επαγγελματική και οικονομική παρά το ακατάλληλο της ώρας. Στις 02.52 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή. Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς επίσης και διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον – σε όσους έχουν όρεξη αυτή την ώρα να ανοίξουν συζητήσεις. Στις 09.28 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να μας κάνει περισσότερο δραστήριους και τολμηρούς, προκειμένου να πετύχουμε τα σχέδιά μας. Τέλος στις 20.42 το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις, και παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να λυθούν, δεδομένου ότι η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/5/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα καταναλώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας, στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Πολλοί από σας μάλιστα, θα αποκτήσετε ένα νέο ακίνητο είτε μέσω μιας κληρονομιάς, είτε ξεκινώντας τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε το χώρο του σπιτιού σας ως επαγγελματική στέγη, προκειμένου να μειώσετε τα έξοδά σας. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει εύνοια, ενώ έχετε και την ευκαιρία να αποκαταστήσετε παλιές διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και γεμάτα περιέργεια να μάθουν το κάθε τι. Οι γονείς θα πρέπει να καλλιεργήσουν θετικά αυτό το ταλέντο τους και να τους προσφέρουν επιπλέον μόρφωση. Επίσης θα πρέπει να το στρέψουν στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, καθώς θα έχουν την ικανότητα να τις αφομοιώνουν με μεγάλη ευκολία. Γενικότερα το οικογενειακό περιβάλλον, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μελλοντική επιτυχία ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβουν μια οικογενειακή επιχείρηση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κώστας Καζάκος , Θανάσης Βέγγος, Λίλη Τσεσματζόγλου, John Fitzgerald Kennedy, La Toya Jackson.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK