ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


30 Μαΐου 2012

Στις 08.50 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, μια θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους εργασία, καθώς επίσης και οικονομικές συναλλαγές. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 13.45 που περνάει στο Ζυγό. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα αναζητούμε την αρμονία στις σχέσεις και γενικότερα στο περιβάλλον και στη ζωή μας, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με φίλους και εχθρούς. 

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/5/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες προβλέπονται αρκετά δραστήριοι, καθώς θα αναγκαστείτε να πάρετε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας, ώστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Η αρχή θα γίνει από το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας, το οποίο θα αναδιαμορφώσετε σύμφωνα με τις νέες ανάγκες σας. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση και θα πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Ανοδική πορεία παίρνουν τα οικονομικά σας, παρόλο που θα πρέπει να προσέξετε την διαχείρισή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 13.44 θα είναι αρκετά ώριμα από την παιδική τους ηλικία, θα αντιμετωπίζουν τα πάντα με αισιοδοξία και θα πετύχουν με σχετική ευκολία να διακριθούν στον επαγγελματικό τομέα. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 13.45 με τη Σελήνη στο Ζυγό, θα αναζητούν την αρμονία στις σχέσεις τους και θα νιώθουν την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα μεγάλο κύκλο φίλων, καθώς δεν θα αγαπούν τη μοναξιά. Και αυτά θα διακριθούν στη ζωή τους ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κώστας Χαλκιάς. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK