ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


1 Ιουνίου 2012

Στις 4.32 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια περιοριστική όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 15.32 που θα περάσει στο Σκορπιό. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί σε οικονομικά θέματα και ενόψει των εκλογών ίσως δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα των κομμάτων που αφορούν στον οικονομικό μετασχηματισμό. Στις 20.36 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που δραστηριοποιεί τη διαίσθηση, την δημιουργικότητα και τη φαντασία.
* Σήμερα επίσης σχηματίζεται και η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης που ευνοεί την ενασχόληση με καλλιτεχνικά θέματα καθώς και με την διακόσμηση. Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι πιο αρμονική.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 1/6/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, προδιαγράφονται ιδιαίτερα θετικοί για την αισθηματική σας ζωή καθώς επίσης και για τα οικονομικά σας. Φυσικά η εύνοια έρχεται σαν αποτέλεσμα των δικών σας προσπαθειών που πραγματικά χρειάζονται επιβράβευση. Η υπεύθυνη στάση σας, καθώς και η συνέπεια μπορούν να σας οδηγήσουν ακόμα και σε μια υψηλότερη επαγγελματική βαθμίδα, με το ανάλογο οικονομικό bonus. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, μπορούν να επισημοποιηθούν μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 15.31 θα είναι αρκετά οργανωτικά και υπεύθυνα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η αγάπη τους για κάθε τι όμορφο θα τα ωθήσει να ακολουθήσουν ένα επάγγελμα που μπορεί να σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με την ομορφιά. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 15.32 θα έχουν μεγαλύτερο ταλέντο σε οικονομικές επιστήμες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Όθων (πρώτος βασιλιάς των Ελλήνων), Κατερίνα Γώγου, Marilyn Monroe.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK