ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


31 Μαΐου 2012

Στις 2.56 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μία όψη που προκαλεί ανατροπές και απειλεί τις σχέσεις με ξαφνικούς χωρισμούς, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Λίγο αργότερα στις 4.54 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, άλλη μια βίαιη και σκληρή όψη που προκαλεί συναισθήματα ζήλιας και ανταγωνισμού. Θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα όσοι κυκλοφορούν έξω αυτή την ώρα καθώς η εγκληματικότητα είναι αυξημένη. Στις 6.48 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και αποτελεί έναν καλό οιωνό για  να ξεκινήσει η μέρα μας ευχάριστα και δημιουργικά. Στις 15.43 το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές με φιλικά άτομα, ενώ στις 21.30 το βράδυ το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι ιδανικό για διασκεδάσεις, συζητήσεις και φιλικές επισκέψεις.
*Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις, ενώ η επιρροή του στο κάθε ζώδιο αναλύεται εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 31/5/2013).
Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Άρη, την ημέρα των γενεθλίων σας, είναι μια όψη που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον σας, όσο και στον τομέα της εργασίας σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού υπάρχει μια τάση να είστε περισσότερο οξύθυμοι και νευρικοί από ότι συνήθως και να τους πληγώσετε ανεπανόρθωτα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο φιλικό σας περιβάλλον, αν δεν καταφέρετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Η κατανόηση και κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να έχουν πραγματικά θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει εξαιρετική αρμονία και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και αγαπητά στους γύρω τους και θα αποκτήσουν ένα μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να διεκδικούν το δίκιο τους με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτεθειμένα. Θα πρέπει από νωρίς να μάθουν την αυτοπειθαρχία και ίσως η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες τα βοηθήσει σ’ αυτό. Στον αισθηματικό τομέα θα είναι αρκετά σοβαρά και δεν θα χάνουν τον χρόνο τους σε εφήμερες σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μίνως Κυριακού, Θωμάς Μαύρος, Μαρία Δαμανάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Clint Eastwood, Brooke Shields, Prince Rainier of Monaco.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK