ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 6 Μαΐου 2012

Στις 06.35 το πρωί – μαζί με το άνοιγμα της κάλπης – σχηματίζεται και η πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Η πανσέληνος – καθώς και το πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αναλύεται διεξοδικά στην όψη της εβδομάδας κι έτσι δεν θα επεκταθούμε περισσότερο. Λίγο αργότερα στις 15.15 πραγματοποιείται η αντίθεση Σελήνης – Δία μια όψη που - λόγω της ημέρας φυσικά - θα στρέψει τους προβολείς των Διεθνών ΜΜΕ στην χώρα μας. Οι συζητήσεις περί «νοθείας» και «παρανομίας» θα ενταθούν περισσότερο και τα οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο καθώς ο άξονας Ταύρου (Δίας) – Σκορπιός (Σελήνη) σχετίζεται με τα οικονομικά. Σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να αποφύγουμε πάσης φύσεως υπερβολές.
Σήμερα επίσης σχηματίζεται και η αντίθεση Ερμή – Κρόνου που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/5/2013).
Η πανσέληνος που δημιουργείται την ημέρα των γενεθλίων σας δείχνει ότι την ερχόμενη χρονιά, είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα με στενούς συνεργάτες, τον σύντροφό σας ή μέλη της οικογένειάς σας. Αν και συνηθίζετε να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία αυτές τις καταστάσεις, οι φετινές επιρροές ίσως σας ευαισθητοποιήσουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να κρατήσετε μια διαφορετική στάση. Ίσως είναι πράγματι καιρός να δείξετε και σεις τα «νύχια» σας και να προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. Αν πάλι συναντήσετε αδιαφορία ίσως η οριστική διάλυση μιας σχέσης που δεν «προχωρά» είναι απαραίτητη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα κάτω από το φως της πανσελήνου, θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα αλλά και πολύ εσωστρεφή. Ακόμα και οι γονείς δύσκολα θα καταλαβαίνουν τις επιθυμίες τους, αφού θα μπορούν να κρύβουν πολύ καλά τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρα και θα αγωνίζονται για το δίκαιο σε όλες του τις εκφάνσεις.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ντόρα Μπακογιάννη, Ορθούλα Παπαδάκου, Λάκης Λαζόπουλος, George Clooney, Sigmund Freud, Orson Welles, Tony Blair.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK