ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


13 Μαΐου 2012

46 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μια όψη που μπορεί να προκαλέσει κοινωνικές εντάσεις και διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα. Λίγο αργότερα – στη 01.41 - η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και συνιστά προσοχή σε σπατάλες, σε κάθε είδους υπερβολές καθώς επίσης και σε παρανομίες – παραβάσεις. Στις 03.13 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 03.53 τρίγωνο με τον Κρόνο και οι συγκεκριμένες όψεις ευνοούν τα φλερτ και τα ειδύλλια και βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14.42. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα είμαστε περισσότερο συναισθηματικοί και ονειροπόλοι ενώ θα ευνοηθούν  οι πνευματικές, οι καλλιτεχνικές  και οι μυστικιστικές δραστηριότητες. Στις 20.42 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μας κάνει περισσότερο παθητικούς και αναβλητικούς. Αυτή η ώρα προσφέρεται για να απολαύσουμε μια ταινία, να ακούσουμε μουσική ή να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που μας διασκεδάζουν και μας χαλαρώνουν.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου – Δία της οποίας η επιρροή στο κάθε ζώδιο αναλύεται εδώ .
**Επίσης σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Άρη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/5/2013).
Εξαιρετικά θετική προβλέπεται για σας η φετινή χρονιά, καθώς η σύνοδος Ήλιου – Δία, αλλά και το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνονται την ημέρα των γενεθλίων σας, υπόσχονται να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αρκετά και τα έξοδά σας θα μπουν σε μια σειρά με αποτέλεσμα να ζείτε με πολύ λιγότερο άγχος. Μεγάλη εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου ακόμα και αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που γρήγορα θα επισημοποιηθεί. Λίγη προσοχή χρειάζεται ο τομέας των φίλων σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι προικισμένα με χάρη, γοητεία και πολλά ταλέντα. Η σύνοδος Ήλιου – Δία τους εξασφαλίζει ότι  η τύχη δεν θα λείψει στιγμή από το πλευρό τους, ενώ το τρίγωνο Ερμή – Άρη τους δίνει την ικανότητα να δραστηριοποιούνται την πιο κατάλληλη στιγμή για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Θα δημιουργήσουν μια αξιόλογη οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Παπαστεφάνου, Νίκος Αλιάγας, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Stevie Wonder, Alexander Rybak.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK