ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


15 Μαΐου 2012

Η μέρα ξεκινάει καλά, αφού η Σελήνη σχηματίζει στις 12.10 εξάγωνο με τον Δία, μια όψη που ευνοεί οικονομικές και νομικές υποθέσεις και μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα στα σχέδιά μας. Λίγο αργότερα – στις 12.54 - η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και στρέφει το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις μας που μπορεί να υποστούν κάποιες ταραχές. Ευτυχώς τα πράγματα αποκαθιστώνται σχετικά γρήγορα, αφού φροντίζει γι’ αυτό το εξάγωνο Ήλιου – Σελήνης που διαμορφώνεται στις 14.59. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι να περάσει στο ζώδιο του Κριού, αύριο τα ξημερώματα.
*Η επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης που ξεκινάει από σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
** Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη Αφροδίτη το κάθε ζώδιο εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/5/2013).
Η διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και θα αντιμετωπίζετε όλα τα γεγονότα με μεγάλη αισιοδοξία. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού η τύχη θα είναι μαζί σας, και θα σας βοηθάει σε κάθε εγχείρημά σας. Η μεγαλύτερη εύνοια αφορά στον τομέα των σχέσεών σας, όπου ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία θα αποδειχθεί αρκετά σοβαρή. Η φετινή χρονιά ακόμα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό και να διασκεδάσετε. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, καθώς η υπέρ-αισιοδοξία σας θα σας κάνει να χαλάσετε περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ τυχερά, αφού η σύνοδος Ήλιου – Δία και το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα κυριαρχούν στον γενέθλιο χάρτη τους. Έτσι θα συνδυάζουν αρμονικά την ευαισθησία που τους προσδίδει η Σελήνη στους Ιχθείς αλλά και τον απαραίτητο δυναμισμό. Στη ζωή τους θα καταφέρουν να πετύχουν ό,τι ονειρεύονται και να αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μάνος Ξυδούς, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Σαμπάνης, Segundo Castillo, Mike Oldfield.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK