ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


2 Μαΐου 2012

Η μέρα ξεκινάει πολύ καλά, αφού η Σελήνη προετοιμάζεται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στις 13.20. Η όψη αυτή μας κάνει αισιόδοξους και φιλικούς και μας προστατεύει από οικονομικές απώλειες. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να ξεκινήσουμε ένα σημαντικό έργο, ή μια εκπαίδευση. Λίγο αργότερα στις 13.59 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και το αισιόδοξο κλίμα συνεχίζεται, ωστόσο αυτή η όψη μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές. Θα πρέπει να προσέχουμε τι ξοδεύουμε, τι ψωνίζουμε αλλά και τι τρώμε, καθώς αυτό το διάστημα δεν είμαστε επιλεκτικοί. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 05.03 που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/5/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκεδάσεις και ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι τόσο τα επαγγελματικά σας όσο και τα οικονομικά σας δεν θα σας απασχολήσουν και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις απολαύσεις της ζωής και φυσικά στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε μια μόνιμη σχέση, ίσως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς η τάση σας για περιπέτειες ίσως σας δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Αν είστε ελεύθεροι, οι πολλές γνωριμίες θα σας ωθήσουν να δημιουργήσετε παράλληλες σχέσεις που απλά θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης, με αποτέλεσμα να προσπαθούν για την τελειότητα από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Παρά το γεγονός ότι θα πετύχουν επαγγελματικά και θα δημιουργήσουν μια καλή οικονομική βάση, θα πρέπει να προσέχουν στην διαχείρισή τους, καθώς υπάρχει τάση για μεγάλες σπατάλες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
David Beckham, Donatella Versace.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK