1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! 


Στη 01.03 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Αυτό το διάστημα θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις, ενώ το αίσθημα των διακοπών θα είναι πιο έντονο, γι’ αυτό όσοι δεν έχουν κανονίσει ακόμα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα αρχίσουν να ψάχνονται… Στις 5.53 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που δημιουργεί απάτες και αυταπάτες γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο σ’ αυτά που λέμε και σ’ αυτά που ακούμε, ενώ θα πρέπει επίσης να προσέχουμε στην οδήγηση. Στις 08.04 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία μια όψη που προδιαθέτει για τεμπελιά, ξεκούραση και καλοπέραση, επομένως η διάθεσή μας θα φτιάξει. Ωστόσο είναι πιθανό να θελήσουμε να χαλάσουμε περισσότερα χρήματα από όσο συνήθως προκειμένου να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές στο φαΐ, στο ποτό ή ακόμα και στην ηλιοθεραπεία ή στο τένις στην παραλία που μπορεί να καταπονήσει τον οργανισμό μας. Στις 10.10 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μια θετική όψη που ευνοεί την επικοινωνία και τις συζητήσεις αλλά και τα ταξίδια. Όσοι λοιπόν ξυπνήσουν και αποφασίσουν μια ξαφνική εκδρομή, θα περάσουν ευχάριστες ώρες. Στις 13.41 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, άλλη μια όψη που προδιαθέτει σε τεμπελιά, καλοπέραση και υπερβολές. Η Αφροδίτη μάλιστα ανοίγει την όρεξη για γλυκά και παγωτά γεγονός που δεν θα βοηθήσει όσους προσέχουν την διατροφή τους. Τέλος, στις 14.52 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που προκαλεί ενθουσιασμό και φέρνει θετικές εκπλήξεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 1/7/2013).
Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η χρονιά που ξεκινάει στα γενέθλιά σας, αφού η Σελήνη στον ετήσιο χάρτη σας, σχηματίζει πολλές θετικές όψεις και εγγυάται θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η μεγαλύτερη εύνοια φαίνεται να έρχεται στα επαγγελματικά και οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την κρίσιμη περίοδο. Οι προσπάθειές σας αποφέρουν καρπούς και η άνοδος των οικονομικών σας, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας. Προσέξτε ωστόσο αφενός μην δημιουργήσετε αντιπάθειες και αφετέρου μην ξοδεύετε τα χρήματά σας αλόγιστα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα και γι’ αυτό ίσως δυσκολευτούν να διαλέξουν μια επαγγελματική πορεία. Παρόλα αυτά όταν κατασταλάξουν και αφοσιωθούν σ’ αυτό που τους αρέσει, θα έχουν μεγάλη πρόοδο και θα δημιουργήσουν μια πολύ οικονομική βάση. Στη ζωή τους θα κάνουν πολλά ταξίδια ενώ δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κωνσταντίνος Τσάτσος, Χρήστος Χολίδης, Estée Lauder ,  Pamela Anderson, Princess Diana.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK