20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Στις 2.39 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στις 12.56 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 13.16 αντίθεση με τον Πλούτωνα. Έτσι διαμορφώνει τον δύσκολο σχηματισμό του ταυ – τετραγώνου που μπορεί να προκαλέσει βίαια και δυσάρεστα επεισόδια. Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από την όψη των 150 μοιρών που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα αλλά και το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/6/2013).
Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, καθώς επίσης και οι δύσκολες όψεις της Σελήνης συνιστούν να προσέχετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, καθώς θα χρειαστεί να καλύψετε αρκετά έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, με αρκετή υπομονή και σκληρή δουλειά, θα καταφέρετε να αποφύγετε ανεπιθύμητες απώλειες. Προσοχή χρειάζεται και ο αισθηματικός τομέας και ίσως κρίνεται απαραίτητο να κάνετε μερικές υποχωρήσεις ώστε να αποφύγετε ρήξεις και εντάσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά επίμονα σε όλες τις επιδιώξεις τους και θα επιμένουν πεισματικά στην επίτευξη των στόχων τους. Αυτό σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να τους βγει σε καλό, ωστόσο θα πρέπει κάποιες φορές να μάθουν να συμβιβάζονται με κάποια πράγματα. Στη ζωή τους θα αγωνιστούν για να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική κατάσταση και ο αγώνας αυτός θα αποδώσει καρπούς.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θέλξη, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, Nicole Kidman, Lionel Richie, Olympia Dukakis, Tony Lovato.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK