21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
H Σελήνη σχηματίζει την πρώτη της όψη στις 16.58 όπου διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μέχρι και αυτή την ώρα θα υπάρχει μια άσχημη ατμόσφαιρα και έντονος εκνευρισμός, αφού οι δουλειές μας για κάποιο λόγο θα εμποδίζονται. Στη συνέχεια όμως το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στις 19.17 θα μας αποζημιώσει αφού θα μας τροφοδοτήσει με ενέργεια και ενθουσιασμό να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Στις 19.48 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή, μια όψη που ευνοεί συζητήσεις, γραφικές εργασίες και την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στον Λέοντα αύριο το πρωί στις 06.48.
*Το καλοκαίρι ξεκινάει επίσημα σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις μαζί με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και το εξάγωνο Ερμή – Άρη.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/6/2013).
Ευχάριστη και γεμάτη εκπλήξεις αναμένεται η ερχόμενη χρονιά, καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σας υπόσχεται να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Μια νέα δουλειά, ή και ένας νέος έρωτας μπορεί να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να τονώσουν το ηθικό σας. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Άρη, θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσετε ένα νέο κύκλο φίλων, ή ακόμα και να κλείσετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον τομέα των οικονομικών σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά τυχερά και θα μπορούν να πετύχουν πολλά στη ζωή τους τόσο από τις δικές τους ενέργειες όσο και από την τύχη που θα τα συνοδεύει κάθε στιγμή. Θα αποκτήσουν ένα καλό φιλικό κύκλο και σημαντική ακίνητη περιουσία.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κορίνα Τσοπέη, Μάρω Κοντού, Μπέμπα Μπλανς, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κώστας Κατσουράνης,  Κώστας Καρράς, πρίγκιπας William, Jean-Paul Sartre.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK